شرکت RBSiran https://rbsiran.com پیشرو در صنعت ساختمان Wed, 27 Oct 2021 21:50:57 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.6.13 https://rbsiran.com/wp-content/uploads/2019/08/cropped-output-onlinepngtools-32x32.png شرکت RBSiran https://rbsiran.com 32 32 کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان سازی RBS https://rbsiran.com/polymer_application/ https://rbsiran.com/polymer_application/#respond Sat, 16 Oct 2021 17:08:27 +0000 http://rbsiran.com/?p=7852 کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان سازی RBS ادامه »

]]>

 کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان سازی RBS

مهمترین بخش سیستم RBS استفاده از قالبهای پلیمری U-pvc میباشد. به دلیل خاصیت ذاتی U.PVC که می‌تواند با انواع تعدیل کننده ها(Modifiers)و افزودنی‌ها(Additives) مخلوط شود، این ماده پاسخگوی نیاز تولید در زمینه‌های مختلف هست .

وینیل به طور کلی مستحکم، پایدار و مقاوم به رطوبت،‌ خوردگی و پوسیدگی و ساییدگی می‌باشد، غیرسمی و از لحاظ حرارتی و الکتریکی عایق می‌باشد .در برابر آتش پایداری بالایی دارد.

U.PVC می‌تواند در انواع رنگها تولید شود. و در نهایت اینکه محصولات ساختمانیU.PVC نسبت به سایر مواد سبکتر می‌باشند. خاصیت عایق حرارتی خوب آن باعث می‌شود که اتلاف انرژی تا حد زیادی کم شود از جهاتی به راحتی تمیز می‌شود. طول عمر آن بیش از 100 سال همچنین U.PVC به تمام مسائل ایمنی و سلامتی پاسخ مثبت داده است

چه موادی  و چرا در  تکنولوژی    RBSاستفاده میشود ؟

آنتی میکروب‌ها:

از تخریبات ناشی از میکروب‌ها جلو گیری می‌کنند.

آنتی اکسیدان‌ها:

از تخریب اکسیدی جلوگیری می‌کنند.

عامل آنتی استاتیک:

از ایجاد الکتریسیته ساکن اضافی جلوگیری می‌کند.

رنگ دهنده‌ها:  

باعث ایجاد رنگ‌های مختلف می‌شود.

تاخیر انداز اشتعال :

نرخ اشتعال و پتانسیل ایجاد اشتعال را کاهش می‌دهد.

پایدار کننده حرارتی:

تخریبات حرارتی در دماهای بالا را کاهش می‌دهد از طرفی مقاومت به نور، آب و هوای مختلف داده و خواص فیزیکی را افزایش می‌دهد.

اصلاح کننده ضربه:

 مقاومت به ضربه را بهبود بخشیده.

پایدارکننده UV:

تخریبات نوری (حاصل از اشعه‌ماورای بنفش) را کاهش می‌دهد 

 استحکام و سبکی :

مقاومت U.PVC به خراش و ساییدگی، سبکی، استحکام مکانیکی امتیازهایی هستند که استفاده از آن را در سیستم ساختمان و سازه‌های RBS  بسیار مطلوب می‌کند

پایداری:

U.PVC به آب و هواهای مختلف، خوردگی، پوسیدگی‌های شیمیایی، شوک و ساییدگی مقاوم است و به همین دلیل برای تولید محصولاتی که در خارج از ساختمان استفاده می‌شوند و نیز مواردی که عمر طولانی محصول مورد نظر است مناسب هستند عمر تخمین زده شده بیش از ۱۰۰ سال بوده.

اثرات محیطی:

 در طی آزمایش‌های مختلف اثرات که U.PVC بر محیط می‌گذارد نسبت به سایر مواد مورد استفاده بسیار کم و شاید در حد مناسب باشد. هنگام تولید خود ماده PVC و نیز در هنگام تولید محصول نهایی انرژی کمی مصرف می‌شود

نصب راحت: 

U.PVC می‌تواند به راحتی به انواع روش‌ها بریده شود، شکل داده شود، جوش و یا متصل گردد.

بازیافت:

 امکانات زیادی وجود دارد که لوله‌ها، پروفیل‌های پنجره و کف پوش‌های U.PVC پس از عمر مفید خود باز یافت شوند

عایق بودن:

U.PVC جریان الکتریسیته را از خود عبور نمی‌دهد به همین دلیل ماده مناسبی در ساخت rbs wall عایق می‌باشد


]]>
https://rbsiran.com/polymer_application/feed/ 0
معرفی سیستم RBS https://rbsiran.com/rbs-system/ https://rbsiran.com/rbs-system/#respond Wed, 13 Oct 2021 10:35:54 +0000 http://rbsiran.com/?p=7629 معرفی سیستم RBS ادامه »

]]>

معرفی سیستم پیشرفته RBS

یک سیستم مدرن صنعتی ساختمان سازی به صورت مدولار است می تواند تمام خواسته های رو به رشد سرمایه گذاران ، مهندسین و معماران را برآورده کند. این سیستم ترکیبی از استحکام قابل اعتماد بتن و فولاد با قابلیت پذیری و دوام قالب های ماندگار پلیمری u-pvc به عنوان ساختمان های بتن مسلح تعریف و جایگاه ویژه ای از لحاظ کیفی قرار دارد.

این دیوارها با توجه به طراحی خاص و بهکارگیری تکنولوژی پلیمر و بتن به صورت قالب های ماندگار باعث استحکام مقاومت بسیاربالا شده است همچنین عایق فوق‌العاده در برابر سرما و گرما می باشد.

 پس باعث ایجاد آرامش وبهینه سازی مصرف انرژی به میزان قابل توجهی میشود. کاربرد این سیستم بسیار متنوع است و میتواند برای طیف گسترده ای از کاربریهای :

تجاری و صنعتی

کشاورزی و بهداشتی 

مسکونی و انبوه سازی

نظامی و آموزشی مورد استفاده قرار گیرد

تکنولوژی در سیستم RBSسيستمRBS

متشكل از اجزا منشوري پليمري صلبي است كه به عنوان يك قالب ماندگار(extruded)براي ديوارهاي بتني شامل ديوارهاي باربر، ديوارهاي غيرباربر،ديوارهاي برشي، ديوارهاي حايل و ديوارهاي فونداسيون،عمل مي كند. در این سیستم قالبهای RBS به روش snap-lookبه یکدیگر متصل شده و سپس با قراردادن میلگردهای فولادی مرحله بتن ریزی انجام میشود تا يك قالب بتني که حتی پس از ريزش و گيرش بتن در محل خود مانده، را تشكيل دهند.پوسته پلیمری RBS استحکام بتن را افزایش میدهد تا یک دیوار با دوام و پایدار با قالبهای ماندگار بتن مسلح مقاوم در برابر حریق – سرما – گرما- صوت- و همچنین ضدآب ارائه دهد

]]>
https://rbsiran.com/rbs-system/feed/ 0
تاریخچه https://rbsiran.com/%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae%da%86%d9%87/ https://rbsiran.com/%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae%da%86%d9%87/#respond Wed, 13 Oct 2021 09:29:15 +0000 http://rbsiran.com/?p=7271 https://rbsiran.com/%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae%da%86%d9%87/feed/ 0 تاریخچه https://rbsiran.com/history/ https://rbsiran.com/history/#respond Wed, 13 Oct 2021 09:26:29 +0000 http://rbsiran.com/?p=7268 تاریخچه ادامه »

]]>

 اهداف مجتمع صنعتی پارس رویان

هدف اصلی ما دستیابی به بازده قابل ملاحظه‌ای برای کشور با دیدگاه مسئولانه به کارگران؛ سرمایه های ملی؛ محیط زیست و استاندارد سازی ساختمان در سطح جهانی بوده است ما به توسعهپایدار متعهد هستیم زیرا معتقدیم برای موفقیت بلند مدت ما حیاتی است. برای رسیدن به این هدف با استفاده از تکنولوژی پلیمری روز دنیا واهمیت به کارگیری آن برای محیط زیست ؛ حفاظت از منابع مادی ؛ توسعه کشور؛ کارایی اثربخش و بهبود کیفیت دراستفاده بهینه از منابع را انجام می‌دهیم و به حفظ آن ایمان داریم.معتقد هستیم نسلهای آینده باید نیازهای خود را از منابع طبیعی برآورده نمایند.

تاریخچه

برای اولین بارسیستم ساختمان سازی RBS با استفاده از دانش فنی و تکنولوژی پلیمرتوسط بزرگترین و قدیمی ترین شرکت پلیمری در جهان به نام Royal Building system تولید و ابداع شد و به صورت انحصاری اقدام به فعالیت نمود.شرکت پارس رویان با خرید دانش فنی و تکنولوژی سیستم پیشرفته RBSاز شرکت Royal Building system به عنوان اولین و تنها شرکت دارای تکنولوژی ساختمان سازی RBSدر خاورمیانه و همچنین دومین از میان 4 کشور صاحب تکنولوژی در جهان می باشد. با توجه به استقبال وحمایت بیش از ۶۰ کشور دنیا از تکنولوژی پیشرفته ساختمان سازی RBS به عنوان ساختمان های دوستدار محیط زیست، پایدار Zero ENERGY این تکنولوژی از جایگاه ویژه‌ای در صنعت ساختمان سازی در جهان برخوردار گردیده


]]>
https://rbsiran.com/history/feed/ 0